Over ons

Artimar representeert maatwerk, innovatie, professionaliteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid en gedrevenheid.

Onze visie is heel duidelijk: de beste oplossingen bieden voor onze klanten. Het bedrijf gaat mee met de tijd en werkt steeds met als doel topkwaliteit te leveren aan correcte prijzen.

ARTIMAR IN TONGEREN

Artimar, met hoofdzetel in Tongeren, is een familiebedrijf dat ruim 27 jaar ervaring heeft in maatwerk van natuursteen, composiet en keramiek.

Al sinds 1990 is de familie Maris, internationaal actief in de natuursteen. Artimar N.V. startte in 1995 als Houbrechts Natuursteen N.V. Enkele jaren later ondergingen expansie en export een naamsverandering. De nieuwe naam Artimar gaf het bedrijf een internationale toets.

Door het grote succes barstte Artimar onlangs uit zijn voegen en verhuisde het naar een nieuwe vestiging in Tongeren. Een vestiging die bij de grootste natuursteensites van België behoort. Hier antwoordt Artimar u op al uw vragen en zorgen ze voor een correct advies in de 1300 m² grote toonzalen, ontwerp en advies ruimtes.

Door de jaren heen investeerde Artimar in echte vakmensen die gebruik maken van de meest moderne computergestuurde machines en software. Dankzij computergestuurde CNC-machines leveren we een perfecte afwerking aan de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Het bedrijf gaat mee met de tijd en werkt steeds met het doel, topkwaliteit te leveren aan concurrentiële prijzen.

Wie voor Artimar kiest kan zeker zijn van een hoge kwaliteit, een stipte opvolging vanaf het opmeten tot de uiteindelijke plaatsing. Een perfect onderhoudsadvies achteraf maakt dat de geleverde producten nog jarenlang optimaal tot hun recht komen.

Artimar richt zich voortdurend op innovatie, professionaliteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid en gedrevenheid.

In de toonzaal te Tongeren staat steeds een professioneel team voor u klaar met individueel advies. Zo bent u zeker van de juiste keuze die voldoet aan al uw specifieke eisen voor uw interieur of buitenbeleving.