NATUURSTEEN

Waarom natuursteen?

NATUURSTEEN IS DUURZAAM

Natuursteen is extreem duurzaam en sterk. Natuursteen degradeert niet, behoudt zijn eigenschappen. Egyptenaren en Romeinen hebben het duizenden jaren geleden reeds voorgedaan bij de bouw van woningen, vloeren, bestratingen, piramides en aquaducten.

NATUURSTEEN IS ESTHETISCH

Natuursteen brengt de natuur in huis. Kies voor diversiteit en gebruik telkens een andere afwerking. Maak uw keuze uit een gladde of glanzende steen. Verder kan u opteren voor een korrelige, ruwe of een zachte, gevlamde steen. Welke u ook kiest ze weten zich perfect te integreren in hun omgeving.

NATUURSTEEN IS VEELZIJDIG

De meeste kunstproducten proberen natuursteen na te bootsen maar lukken daar nauwelijks in. De natuurlijke variatie van natuursteen is onbeperkt, geen enkele steen heeft dezelfde vorm, kleur, tekening, structuur en textuur. Hierdoor creëert u een unieke woning, terras, vloer, keukenaanrecht, badkamer....met de beste antislipfactor.

NATUURSTEEN ZORGT VOOR MEERWAARDE

Duurzaam en mooier met de tijd, hierdoor behoeft u niet elk jaar een nieuw interieur. Natuursteen verhoogt de waarde van uw eigendom.

NATUURSTEEN IS ECOLOGISCH

De minimale ecologische voetafdruk van natuursteen werd al honderdduizenden jaren geleden bewezen. De steen wordt steeds verwerkt door Artimar met een minimum aan CO² uitstoot.

Arduin

Graniet

Marmer

Kwartsiet

Kalksteen